POZOR!!! Všem oddílům a klubům POZOR!!!

Jak jsme vás již informovali dne 16. 3. 2020 (www.vzpirani.cz), došlo v organizaci sportu k zásadní změně. Pro registraci v ČUS je nutné poskytnout RODNÉ ČÍSLO každého člena vašeho oddílu - klubu. Svoji povinnost nesplnila většina oddílů - klubů. Konečný termín k zaslání na Český svaz vzpírání je 10. 4. 2020. V případě, že úkol nebude 100 % naplněn, bude Českému svazu vzpírání státní dotace pro rok 2020 v programu ORGANIZACE SPORTU KRÁCENA! Připomínám, že jeden z ukazatelů pro výši dotace je počet členů (všech, nejenom závodníků) ve sportovním svazu! Finanční prostředky z této dotace se využívají na chod sekretariátu ČSV, odměny rozhodčím, podpora oddílů - klubů.

Svoji členskou základnu s RODNÝM ČÍSLEM nezaslaly oddíly - kluby:
Slavoj Plzeň 1899, Baník Meziboří, TJ Holešov, Bohemians Praha, SKV Bonatrans Bohumín, SK CWG Bohumín, SPČ Olomouc, Tatra Kopřivnice, Rotas Rotava, SOU Boskovice, SKV Ludgeřovice, Brandýs nad Labem, VTŽ Chomutov, Sokol Moravská Ostrava, SKV Příbor, Destiny Brno, Sokol Bohdaneč, Sokol Žďárná, Sokol Vyšehrad, Sokol Karolinka, TJ Šumperk, Sokol Plzeň, Barbell Club Praha - celkem 23 oddílů!!

Organizačním pracovníkům oddílů - klubů doporučuji alespoň 1x týdně vstoupit na oficiální web Českého svazu vzpírání www.vzpirani.cz, kde najdete potřebné informace k činnosti.

vzpirani@cuscz.cz

Český svaz vzpírání